Nová sezóna

12.02.2013 22:23

 

Zdravím veškeré naše fanoušky a příznivce sportu.

Přicházím s pár informacemi, které se týkají naší nové, staré sezóny. Již dlouho zde nebylo nic napsáno a ani zaktualizováno. Snad se do projektu a informovanosti opět zapálím, a na tvoření stránek si snad dám zase záležet. :)

Sezónu 2012/2013 je (byla) pro nás snad uplně vším nová a sám za sebe musim uznat, že ve všem lepší. Co se týká kolektivu a nálady v kabině i na hřišti... nikdy jsem nehrál v lepším týmu a s lepší partou lidí. Ať se vyhrává, či prohrává (zatím jsou častější výhry :) ) je v kabině velmi dobrá nálada a kolektiv utužujeme při všech nejrůznějších příležitostech, jako je například SPORTOVNÍ PLES, či narozeniny někoho z nás. Dobrá parta je základem dobrých výsledků a tak jak píši, tak se i děje. 

Letošní sezónu 12/13, jsme nezahájili na Rakovnickém okrese, tak jak tomu bylo zvykem, ale zkusili jsme se přihlásit na Kladenský okres, kde se nám, kupodivu všech, moc daří a nyní okupujeme třetí příčku z 18. celků, kdy na celek FT Nové Strašecí, který je na prvním místě, ztrácíme pouhé tři body. Rozdíl mezi Kladenským a Rakovnickým okresem, je vidět na první pohled a to v kvalitě sportovního zařízení a organizaci celé soutěže.

FT Nové Strašecí, zatím prohrálo jen jediný zápas a to s naším celkem, kdy jsme soupeře přehráli především disciplinovanou hrou, zodpovědnou obranou a smrtícím útokem. Nejhezčí akce zápasu se odehrála po time outu TJ Slabce, který si vzal kapitán Baďura B. a rozdal úkoly, které chtěl od svých kolegů vidět. Ty ho splnili na výbornou. Gajdoš M. (Brankář) hodil dlouhý balón na Kleknera a ten ho z ,,první´´ sklepl na volného Čihu, který nekompromisní střelou levou nohou vymetl protější šibenici velmi dobře chytajícího Vaňka. Výsledek 3:1 pro naše mužstvo nehovoří jednoznačně, ale věřte, že obraz hry jednoznačný byl. Na druhou stranu musíme uznat i kvalitu soupeře, který byl, ku prospěchu nás, oslaben o svoje největší opory a tím nám dal šanci na senzační výsledek.

Druhý zápas jsme hráli proti FC Krakovec (umístěn na 11 místě) a jednoznačně vyhráli výsledkem 6:1, tento zápas se odehrával bez větších emocí a výsledek odpovídal hře. Za zmínku zde snad stojí jen to, že se nám v zápase zranil velmi dobře hrající Klekner a od 5 minuty již nenastoupil a šel předčasně do sprch.

Třetí a poslední zápas jsme odehráli s celkem Blevice 73 a defakto jsme hráli malé derby jelikož nás od sebe dělili pouze tři body. Výsledkem 7:2 pro náš mančaft jsme ale dali najevo, že se nám moc nelíbí, když nám někdo dýchá na paty. Ukázali jsme také, jak silné naše mužstvo je, protože již od začátku jsme prohrávali 0:1, kluci zamakali a zápas nakonec v pohodě dovedli až do vítězného konce. Poklidný zápas narušil ,,labilně´´ slabí jedinec z týmu Blevice 73, kdy po konečném hvizdu rozhodčího vzteky nakopl balón mezi Slabecké futsalisty a tím rozdmýchal oheň. Naštěstí se ale vše obešlo bez vážnějších incidentů a s trouškou postrkování. Bylo to pro nás zklamání tak krásného zápasu. Patří zde díky zbytku hráčům Blevice 73, že si svého ,,bijce´´ uklidnili.

 

Je krásné, že se nám v zápasech neprosazují jen útočníci, ale také obránci, kde bych zejména chtěl pochválit Víťu Melichara, který se během tří zápasů z pozice obránce dokázal prosadit 5 krát. Ne malé díky patří i tento víkend velmi dobře chytajícímu Martinu Gajdošovi, který nás podržel svými precizními zákroky zejména v zápase s FT Nové Strašecí a tím nám dal sílu bojovat. Další dva, které bych zde chtěl zmínit, je Jirka Strouhal a Tomáš Černý. První jmenovaný, Jirka, se velmi dobře zhostil role ,,náhradníka´´ a i když ho nenasazujeme do všech utkání, rozhodně patří do našeho celku a já mu za jeho věrnost a trpělivost moc děkuji. Druhý jmenovaný, Tomáš, je naše opora, ale bohužel po operaci kolena a i když letošní sezónu vynechal jako hráč uplně celou, tak jako divák a opora v publiku rozhodně nevynechal jediný hrací víkend.

 

Děkuji všem hráčům a všem našim příznivcům, kteří nám pomáhají, podporují a fandí.

Já, Bad.