Poslední kolo soutěže

17.03.2013 10:46

Ahoj Vám všem...

Tak je za námi poslední kolo soutěže a to ne příliš vyvedené.

Bohužel jsem oba dva poslední zápasy prohráli a tak jsme se nerozloučuili se sezónou příliš dobře. Náprava však může přijít dřív, než by jsme potřebovali. O celkové umístění v tabulce si zahrajeme 24.3. od 16:00 dvou zápas proti celku FK Union Slaný, se kterými jsme v sezóně hráli nerozhodný zápas 2:2 a tak můžeme předpokládat i nyní, vcelku urputný boj. Bohužel proti nám hraje fakt jednak marodka a také již začátek sezóny velkého fotbalu a tak je dost možné, že k utkání nastoupíme bez střídání....

 

Poslední dva zápasy jsme sehráli proti FOBOZ Slaný ,,C´´ a FK Jafra Slaný, jednoznačně silnějším týmem nám připadal Jafra Slaný, který disponuje velkou spoustou mladých a talentovaných hráčů. 

První zápas se pro nás již od začátku nevyvýjel moc dobře a tak jsme pořád tahali za kratčí konec, po vyrovnání na 1:1 se nám ale přestalo dařit směrem dopředu a tak z velkých šancí, které jsme měli, se nám nedařilo nic proměnit v branku, která by nám pomohla vrátit se zpět do zápasu. I když konečný vysledek 4:3, nevypadá děsivě, hra děsivá od nás rozhodně byla. Nekoordinovanost v obraně a neefektivní útok nás bohužel stáli cenné body. 

 

Pro druhý zápas jsme se rozhodli udělat jednu výměnu a to, že Gašper šel hrát obránce a Konopásek útočníka. Jindy tak skvěle hrající Gašper byl spíše v začátku zápasu našim popravčím. Hned v úvodu, při první akci supeře si krásně vymetl šibenici vlastní branky a Gajdoš M. zůstal na brankové čáře a jen bezmocně sledoval, bohužel skvělou trefu Gašpera. 0:1 pro soupeře. Snažení se využití střelecky produktivního potenciálu Konopáska přineslo ovace. Patřil k nejčastěji střílejícím hráčům celého zápasu a dost možná i celé soutěže, a tak byl velikou hrozbou pro soupeře. Celou sezónu skvěle hrající nová posila Ballada, se dokázal prosadit a zařídit  srovnání ještě do poločasu. 1:1. Hned v úvodu jsme se prosadili po druhé 2:1,rozhodně jsme nebyli lepším celkem, Jafra totiž oplívá sestavou plnou mladých a talentovaných hráčů a tak nic nevzdávali. Ještě dvě minuty před koncem zápasu jsme vedli o jednu branku, ale v závěru se nám nevyplatilo tak známé a otřepané pravidlo - nedáš, dostaneš, po trefené tyčce a následného proti útoku jsme dostali gól na 2:2, hned následně po rozehrání jsme trefili horní tyčku a opět hned z následného odrazu jsme dostali gól na 2:3, a tak 20 vteřin před koncem bylo jasno o vítězi. Musím zde pochválit soupeře za skvělou koncetraci a bojovnost až do konce. Na druhou stranu, nám chyběli dvě veliké opory, které by si konec zápasu rozhodně uhlídali. Zranění kapitán Baďura a smrtící střelec a zarputilí bojovník Klekner. Další za zmínku stojí fakt, že jindy tak dobře chytající Martin Gajdoš, rozhodně v těchto zápasech nepatřil k oporám a bohužel se mu nepodařilo kluky podpořit v bojovnosti.

 

Co na plat, balón je kulatý, futsal je jen hra, a tak se nám snad 24.3. povede překvapit soupeře i fanoušky a rozloučit se vítězně.

Bad